Geen normen in Luik…

HautotDe laatste ronde van het normentornooi in Luik is geëindigd op een anti-climax, toch wat de score betreft. Noch Hautot, noch Sabina Foisor zijn erin geslaagd hun laatste ronde te winnen. Daardoor heeft er uiteindelijk niemand een norm gescoord. Ovidiu Foisor is de winnaar van het tornooi met 6/9. Dat is evenveel als Sabina Foisor, Hautot en Cristina Foisor. Correctie: Francois Godart eindigt laatste met 0/9, maar zal zeker een ervaring rijker zijn. Alle uitslagen, partijen en de stand hier.

S.Foisor – Gulbas 1/2
Hautot – Ringoir 1/2
Godart – C.Foisor 0-1
O.Foisor – Goossens 1/2
Pytel – Soors 1-0

  1. Jean-Cri
    Jean-Cri13-01-2008

    Geen normen ja maar toch geen anticlimax voor de neutrale toeschouwer : de partijen Hautot- Ringoir en Sabina Foisor -Gulbas waren bijzonder boeiend!

    Stéphane Hautot heeft in een Siciliaans een paard rond de 15de zet opgeofferd. Dat bleek niet genoeg tegen de goede verdediging van Tanguy.

    Sabina verwerkte goed haar opening (Konings-Indisch, Sämisch) en had een groot positionneel voordeel in het middenspel. Maar Cemil verdedigde zich uitstekend in tijdnoot en won bijna het eindspel. Sabina vocht terug en vond een remise variant.

    Alle dank aan alle spelers voor de mooie partijen en aan Albin en Pascal voor de goede organisatie.

  2. tom vananderoye
    tom vananderoye13-01-2008

    als ze nog een GM bij dit veld kunnen krijgen in de toekomst denk ik dat dit een zeer interessant toernooi zou kunnen worden… hoeveel normentoernooien hebben we dan?

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.