Eynatten op weg naar titel

SwinkelsDe zevende ronde van de Nationale Interclubs zijn cruciaal in de strijd om de titel. De enige overgebleven concurrent van Eynatten, Rochade Eupen, kreeg een dure nederlaag te slikken in Borgerhout. Een grote verrassing, waar leider Eynatten optimaal van profiteerde. Het won een tweede topduel, tegen Ans, dankzij twee zeges op de lagere borden van twee sterke Nederlanders (zoals Swinkels, foto).

In de stand heeft Eynatten nu een voorsprong van drie matchpunten op Borgerhout, Fontaine en Eupen. Een mirakel lijkt nodig om de titelstrijd nog een andere wending te geven. Borgerhout én Eupen zullen beiden hun onderlinge duel met Eynatten moeten winnen. Alle uitslagen en standen op de site van de bond. Alle partijen op de interclubsite van Valery Maes.

  1. Henk Vedder
    Henk Vedder24-01-2011

    Hoezo grote verrassing, vorig jaar dezelfde uitslag tegen 2x zoveel grootmeesters

  2. Emanuel Nieto
    Emanuel Nieto25-01-2011

    Met gedrevenheid kan men soms meer doen dan met geld, Henk. 🙂 Top 3 is haalbaar lijkt me. Ik hoop toch wat meer Vlaamse ploegen in eerste afdeling te zien volgende seizoenen … al was het maar voor de afstand.

  3. Alain
    Alain25-01-2011

    Dikke proficiat aan Borgerhout !Je moet het maar doen jaren erin blijven zonder ingehuurde spelers ! Uiteraard is het ook een verdienste aan de Nederlandse spelers van Utrecht ook zei kunnen van iedereen winnen! Borgerhout is ook enorm sterk op de achterste borden doe zo voort mannen !

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.