Kramnik wint tweekamp

Kramnik-LekoVladimir Kramnik heeft zijn voorsprong niet meer weggegeven. Na 2 remises op de laatste speeldag behield hij zijn punt voorsprong en wint hij dus de rapidmatch van Peter Leko…

Kramnik is bijzonder moeilijk te kloppen. Dat bleek al in het Ambertornooi in Monaco (dat hij makkelijk won) en ook nu kon Leko hem maar 1 keer in de problemen brengen (Leko won zaterdag een partij). Kramnik wint de tweekamp met 4.5-3.5.

Het moge duidelijk zijn: het Kramlin is helemaal terug. Vlad de Veroveraar was vorig jaar door gezondheidsproblemen nog erg ver weg van zelfs maar een degelijk niveau. Maar hij bleef niet bij de pakken zitten en heeft zijn beste niveau stilaan terug te pakken. Deze week trekt Kramnik naar Yerevan voor een tweekamp met Levon Aronian. We zijn eens benieuwd…

Alle partijen en uitslagen zijn te vinden op de officiƫle site.

Mooie zaal

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.