De laatsten zullen de eersten zijn

TopalovGrote verrassingen in Sofia vandaag. De top-3 verloor namelijk tegen de nummers 4, 5 en 6. Dat wil zeggen dat ook Topalov opnieuw won. Het tornooi lijkt daarmee terug helemaal open. Live vanuit Gent…

Sasikiran, Kamsky en Topalov: dat waren de drie laatsten van de stand. Zij speelden tegen de drie eersten en kijk eens aan: alle drie wonnen ze hun partij. Daarmee is de strijd terug volledig open. Vooral Veselin Topalov lijkt aan zijn comeback begonnen. Zijn overwinning tegen Nisipeanu mag er zijn! Bekijk alle partijen.

Sasikiran, Krishnan – Adams, Michael 1-0
Nisipeanu, Liviu-Dieter – Topalov, Veselin 0-1
Kamsky, Gata – Mamedyarov, Shakhriyar 1-0

Stand na ronde 6: 1. Mamedyarov, Shakhriyar g AZE 2757 3.5; 2. Sasikiran, Krishnan g IND 2690 3.5; 3. Adams, Michael g ENG 2734 3.0; 4. Topalov, Veselin g BUL 2772 3.0; 5. Nisipeanu, Liviu-Dieter g ROM 2693 2.5; 6. Kamsky, Gata g USA 2705 2.5;

De schaakfabriek is intussen in Gent gearriveerd voor het coveren (en spelen) van het Vlaams Kampioenschap dat morgenvoormiddag al begint.

De enige vraag die rest is: Wie is de myserieuze fotograaf?

  1. wim
    wim17-05-2007

    Prachtige partijen allemaal waren het niet dat Adams in plaats van op te geven gewoon Pxd6 kan doen. Ik vermoed dat er een fout in de notaties zit en het 34.Td5 zal moeten zijn ipv 34.Td6.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.