1ste Schanstornooi in Hechtel

SchansHebt u er altijd van gedroomd om tegen GM’s als Dgebuadze en Hort te mogen spelen? Op zaterdag 6 oktober is het uw kans in het allereerste Limburgse Schanstornooi in Hechtel. Het tornooi behoort tot de officiĆ«le jeugdcriteria, maar heeft ook een open groep voor iedere liefhebber die het wil opnemen tegen een topspeler of voor een van de vele ratingprijzen wil gaan. Er is namelijk een prijzenpot van 2500 euro en iedere deelnemer krijgt zeker een naturaprijs…

SchansHet is de eerste keer dat het Schanstornooi in Hechtel georganiseerd wordt. De organisatie ligt in handen van de Schaakliga Limburg en zij hebben een prijzenpot van maar liefst 2500 euro verzameld. Bovendien krijgt iedereen zeker een naturaprijs en wordt er ook nog een mountainbike verloot onder de deelnemers. En als dat nog niet genoeg is wordt alles aan 1 euro verkocht, zelfs frieten en de befaamde Limburgse vlaai.

Het deelnemersveld mag er zijn, want GM’s Alexandre Dgebuadze en Vlastimil Hort (!) zullen meespelen, naast Belgische (en andere) bekenden als Van Mechelen, Hovhanisian, Van Mil en dies meer. Sommigen fluisteren zelfs dat GM Gabriel Sargissian een bezoekje zou kunnen brengen, maar dat is tot op heden niet officieel bevestigd.

Het gaat om een rapidtornooi van 9 ronden waarbij je je kan aanmelden tot 10u in Hechtel. Meer informatie vind je op de flyers hieronder en op de officiƫle website, waar je je ook al kan inschrijven.

Cultureel Centrum De Schans
Rode Kruisplein, 3940 Hechtel

Programma

Hoe er geraken?

Kaartje

Deze advertentie werd gepubliceerd volgens onze advertentieregels.

  1. Adrian
    Adrian27-09-2007

    Zottegem zal zeker massaal aanwezig zijn!

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.