Open tornooi van Leuven start volgende week

Een van de grotere open tornooien in ons land komt eraan: op 8 november start de Leuven Open. Opgelet, want de locatie van het tornooi is veranderd en verhuisd naar Kessel-Lo. Er zijn tal van geldprijzen te winnen, zowel voor de hoofdprijzen als de ratingcategorieën…

Leuven Centraal vzw is bijzonder opgetogen u het 19de Open Internationaal Tornooi van Leuven te mogen voorstellen. We hopen dat we een groot aantal spelers weer mogen begroeten van overal ter wereld op ons zeer succesvol tornooi. Het tornooi zal tevens ook als het Provinciaal Kampioenschap van Vlaams-Brabant meetellen.

Het tornooi in Leuven zullen de meeste Belgische schakers wel kennen, desalniettemin moeten ook zij opletten: Na vele jaren spelen in tornooizaal “Ons Huis” is de locatie nu verplaatst naar zaal De Kring in Kessel-Lo, in de Jozef-Pierrestraat 28. Dat is erg dicht bij het station.

Zoals ieder jaar zijn er ook nu talrijke mooie prijzen te winnen. De eerste prijs bedraagt 1200 euro, de tweede krijgt 750 enzovoort. De ratingprijzen mogen er ook zijn: 250 en 125 euro voor de winnaars. Inschrijven en informeren kan allemaal via de website van Leuven Centraal of via Johan Vanhaverbeke (0498/88.32.30) of Ida Vandermeulen (0486/71.51.13). Het spreekt voor zich dat ook Schaakfabriek het tornooi van erg nabij zal volgen met verslagen en commentaren. Allen daarheen!


Grotere kaart weergeven

Deze advertentie werd gepubliceerd volgens onze advertentieregels. Deze advertentie werd gewonnen door Johan Vanhaverbeke dankzij een prijskamp tijdens het open tornooi van gent.

 1. Robbie
  Robbie02-11-2007

  Nu begrijp ik waarom er zo weinig belangstelling is bij het individueel kampioenschap van Limburg!!!!

 2. Boni
  Boni02-11-2007

  Wel bedankt schaakfabriek voor deze lovende woorden.Het doet altijd plezier om dit tornooi zo aan te prijzen
  .Ik hoop op dit tornooi dan ook vele vrienden te kunnen ontmoeten en om lekker van een biertje en het schaken te genieten!

 3. marcko
  marcko07-11-2007

  het wordt toch maar spelen voor de tweede plaats nu ‘last minute’ IGM Fedorchuk Sergey 2645 zich heeft aangemeld.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.