“Geraardsbergen is een uitgelezen toernooi voor de experten”

logoNog twee dagen tijd resten om in te schrijven voor het 24ste open van Geraardsbergen. “Slechts” een handvol > 2300 spelers, waaronder twee IM’s bevolken de top van de deelnemers. Een mooie kans dus voor de experten om zich te mengen in het titeldebat en te gaan voor de mooie prijzen. Let op: vooraf inschrijven is vereist…

Spelen om de prijzenpot

Met meer dan twintig spelers >2100 vormen zij veruit de grootste groep in het deelnemersveld. Het wordt dus weer knokken voor de mindere goden om aan 50% van de punten te geraken. Zij moeten echter niet vrezen, want er zijn ratingprijzen genoeg. De eerste prijs is 400 euro.

Wie kan één van de vroegere winnaars (P.Claesen, Roofthoofd, Vanderwaeren) of de andere kanshebbers Alienkin, Wantiez of de jonge Tanguy Ringoir verschalken ?

Er zijn nog een 30-tal plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan nog steeds via de officiële website. Zeker de moeite, en zij die niet voor de prijzen spelen, kunnen nog steeds meedoen voor de gezellige sfeer en de mooie locatie, want geef toe: dit zie je niet overal.

Inschrijven kan niet er plaatse, maar late beslissers kunnen wel altijd nog een telefoontje plegen naar de organisatie. Alle info vind je onder “inschrijfgeld” op de officiële website.

speelzaal

Deze advertentie werd gepubliceerd volgens onze advertentieregels.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.