Zondag begint normentoernooi in Eupen

affiche open toernooiHet normentoernooi was er ook vorig jaar al en zal zeker goed wat spanning geven, maar wist u dat er tegelijkertijd ook een stevig open toernooi wordt gespeeld. Zeker de moeite. Leer er hier alles over…

Aan 1000 euro prijzengeld in de open groep

Het paradepaard van het toernooi in Eupen is zonder twijfel het normentoernooi met een interessant deelnemersveld: IM Mikhail Zaitsev (RUS, Elo 2481), IM Mathias Roeder (GER, 2451), IM Hans-Hubert Sonntag (GER, 2384), Thomas Fiebig (GER, 2405), FM Andreas Brühl (GER, 2378), FM Marc Geenen (BEL, 2304), FM Rudolf Meessen (BEL, 2287) ,FM Christian Braun (GER, 2334), Tanguy Ringoir (BEL, 2321) en FM Roi Miedema (NED, 2303). Een echte favoriet is er niet en de strijd zal zeker verrassende uitslagen kennen.

Er wordt gespeeld in het clublokaal van SK Rochade “am Kehrweg 11” in Eupen. Tijdens het weekend beginnen de partijen telkens om 14.00 uur en in de week ’s avonds om 18.00. Parallel aan dit tornooi wordt er nog een zevenrondig open tornooi georganiseerd van 18/08 tot 24/08 waarvoor men zich nog ter plaatse kan aanmelden. Het is zeker de moeite met een aardige prijzenpot. Scheidsrechter Genotte en tornooileider Rosskamp worden geacht dit allemaal in goede banen leiden. Voor meer informatie kan u terecht bij kuro@skynet.be en op http://www.schach.be zijn dagelijks alle uitslagen te vinden.

Dit zijn de affiches met voorop de affiche voor het open toernooi. Als je op de affiches klikt, kan je ook grotere formaten bekijken via “all sizes” (boven de foto).

Einladung IM-Open 2008

normentoernooi

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.