Volg het Vlaams Jeugdkampioenschap

Jonas Van CappellenZaterdag begint in Mechelen het Vlaams Jeugdkampioenschap. Door een weekendje vakantie is Schaakfabriek er deze keer niet bij, maar graag leggen we wel de nadruk op dit toernooi dat u normaal gezien zal kunnen volgen via de website van de organiserende schaakclub TSM.

In de loop van volgende week mag u uiteraard wel een verslag verwachten. Wie wordt Vlaams Kampioen en misschien nog belangrijker: wie plaatst zich voor het BK jeugd Elite?

  1. Roel H
    Roel H05-02-2009

    Vergis ik me nu of is er nog geen site?…

  2. tja
    tja05-02-2009

    ik vind ook nergens praktische info :s

  3. Tim
    Tim06-02-2009

    De website van het vlaams komt blijkbaar erg laat online, dat was in elk geval vorig jaar ook zo. We kunnen enkel hopen dat het op tijd in orde komt 🙂

  4. mathias
    mathias06-02-2009

    hij is er…
    ik heb de informatie die erop moest komen ook erg laat gekregen…

  5. Johan
    Johan09-02-2009

    Waar zijn de uitslagen van de lagere reeks zoals de -12 en de -10?

  6. xiaan
    xiaan09-02-2009

    -10 spelen pas nu zaterdag 14/2. Zij werken hun toernooi op 1 dag af. Maar inderdaad, de update van de matchen van zondag laat een beetje op zich wachten.

  7. mathias
    mathias10-02-2009

    laat een beetje op zich wachten…

    Maandagavond onmiddellijk na mijn werkdag, vind ik toch niet zo laat. En waarom niet zondagavond? Omdat we nog tot laat de refter hebben zitten opruimen. En waarom duurde dat zolang? Omdat het blijkbaar niet meer als onbeschoft wordt gezien om eigen drinken en eten mee te brengen (daar is al veel over geleuterd; ik vind dat persoonlijk al op het randje, maar soit), het beneden in de bar te nuttigen (vind ik al over het randje: probeer dat eens in een gewoon cafe…) en dan ongegeneerd het zilverpapier, de blikjes, de zakjes etc gewoon op de grond onder de tafels te gooien! En het gaat hier niet om kindjes van -10 die niet beter weten, maar dikwijls om de ouders zelf.

    Dit is trouwens mijn persoonlijke mening, en niet die van TSM-schaakklub.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.