Speel mee in het ajuinentoernooi in Aalst

Achtergaele en GoormachtighOp 22 april gaat in Aalst het 11de Ajuinentornooi van start, een Zwitsers tornooi over 9 ronden. In de 10de editie vorig jaar mocht de Koninklijke Schaakclub Pion Aalst meer dan 60 deelnemers uit de wijde omgeving van Aalst ontvangen in zijn prachtige Sint-Paulus-speelzaal.

Johan Goormachtigh (KGSRL) en Koen Achtergaele (Geraardsbergen) eindigden met gelijke punten op een gedeelde eerste plaats…

Ook dit jaar verwelkomt Pion Aalst de deelnemers van zijn glanstornooi in de aantrekkelijke speelzaal in Sint Paulus. De prijzenpot van het tornooi werd opgetrokken naar 1500 Euro. De hoofdprijs van het tornooi werd verdubbeld en bedraagt nu 500 Euro.

De wedstrijden worden op woensdagavond gespeeld, de eerste ronde op 22 april en de laatste op 24 juni.
Inschrijven kan tot 20 april. Alle verdere informatie over het tornooi is beschikbaar op de website van de organiserende club (www.pionaalst.be).

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.