Speel mee in de Tonoli Memorial

De Tonoli Memorial is in korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde in het Belgische toernooilandschap. Het is een van de sterkste rapidtoernooien in het land en geldt bovendien als het Belgische Kampioenschap Rapid. De eerste prijs van 500 euro lokt zoals gewoonlijk de sterkste spelers van Belgiƫ naar Anderlecht. Bovendien zijn er zeven categorieƫn.

Maar dit jaar is er meer: de organisatie pronkt met een gloednieuwe locatie die een stuk ruimer is en voorzien is van een mooi terras. Er is dus geen enkele reden om dit jaar niet mee te spelen…

Nieuwe locatie

Opgelet: er wordt dit jaar in een nieuwe, grotere locatie gespeeld, de Salle Aurore in Anderlecht (boven de delhaize). Voor het overige vindt u alle informatie op de affiche en de website van het toernooi, waar u nu al kan inschrijven.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.