Interclubs worden morgen NIET afgelast

Sneeuw De kogel is door de kerk: de speeldag in de Nationale Interclubs van morgen gaan gewoon door zoals gepland. Het is niet toegelaten om in onderling akkoord een match af te gelasten.

Uitspelende ploegen en arbiters worden verzocht rekening te houden met een langere reistijd, en daarom ruimschoots op tijd te vertrekken. Thuisspelende ploegen en arbiters worden gevraagd soepel om te gaan met het aanvangstijdstip.

 1. Gonzo
  Gonzo11-01-2010

  Gaat het nu door of niet ?

 2. MarcvS
  MarcvS11-01-2010

  Volgens mij hebben we het overleefd en ik heb niets gehoord van ongevallen.

 3. Geert Bailleul
  Geert Bailleul11-01-2010

  Aan Fabio (148):
  Jouw opmerkingen zijn beledigend, grof en laag bij de grond. Gewoon walgelijk, man!

 4. louis
  louis11-01-2010

  Geert

  als je die opmerking opentrekt (148) heeft hij gewoon gelijk.
  waar is bvb het verslag of artikel vd AV van december mbt onze dief?

 5. zageventen
  zageventen11-01-2010

  Veldrijden werd toch ook niet afgelast?

 6. Theo
  Theo11-01-2010

  Hoeveel doden zijn er eigenlijk gevallen?

 7. Chessmaster
  Chessmaster11-01-2010

  Blijkbaar iedereen die hier gepost heeft, want het is ondertussen een pak rustiger geworden.

 8. Geert Bailleul
  Geert Bailleul12-01-2010

  Aan Louis (154)
  Het gaat niet over gelijk of ongelijk. Ik heb een hekel aan mensen die ongenuanceerd alles en iedereen afbreken en zelf niks doen.

 9. Tom Bus
  Tom Bus12-01-2010

  Ik heb nog niet gepost. Mag dat nog?

  Ik zal eerlijk toegeven dat mijn mening zeer subjectief zal zijn.
  Ten eerste ben ik een schaker, geen gewone schaker maar een fervent schaker (anderen zullen het eerder ‘verslaafd’ noemen. )
  In het afgelopen weekend wilde ik ook heel graag schaken.
  Echter…. de weersvoorspellingen zagen er niet goed uit. Er was sprake van sneeuwjacht, centimeters sneeuw, gevaar uit het Zuiden, temperaturen onder de 0 graden Celsius, geen Global Warming…….het einde van de wereld was nabij. Althans zo kwam de formulering bij velen over (subjectief!)
  Nu weet ik niet hoe dat in België is, maar in Nederland heeft men de Profylaxe tot Kunst verheven. Dreigt er regen, dan blijft men liever binnen dan een paraplu te kopen. Is er te veel zon, dan blijft men liever binnen dan zonnecreme of parasol aan te schaffen, dreigt er sneeuw dan blijft men liever binnen dan andere maatregelen te treffen.
  Ik geef het eerlijk toe. Ik moest (van mijzelf) zondag in Duisburg schaken. Ik heb de volgende maatregelen getroffen. Ik zorgde ervoor dat mijn auto (splinternieuwe) winterbanden had. Ik had de wekker op 6.30u gezet zodat ik in geval vcan nood al om 7.00 kon vertrekken. Ik zou mijn snelheid aanpassen aan de situatie (vandaar het mogelijk vroege vertrek).

  De praktijk leerde anders. De aangekondigde ondergang van de wereld sloeg blijkbaar op een ander gedeelte van deze Aarde. De wegen waren schoon. Ik ben pas om 8.30u vertrokken en was om 10.00 in Duisburg. (De wedstrijd begon om 11.00). Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit zo snel op de plaats van bestemming ben geweest.

  De mogelijke oorzaak hiervan is dat iedereen zich liet leiden door hun overheid en de weermannetjes Zij bleven als brave burgers netjes thuis achter de geraniums zitten.

  Nu is het zo dat men in België veel taalvaardiger is dan in Nederland. Maar in Nederland is men een kei in het aangeven van argumenten om iets niet te doen. Hoe is dat in België?

 10. Chessmaster
  Chessmaster12-01-2010

  Je slaat de nagel op de kop Tom Bus.

  De mentaliteit is de laatste jaren zo veel verandert dat er enkel nog maar angst heerst onder de bevolking.
  Er zijn genoeg voorbeelden: Sneeuw, de allesvernietigende A/H1N1. Mexicaanse Griep klinkt natuurlijk veel gevaarlijker etc…

  Waarom? Geen flauw idee, ikzelf laat me niet veel opzeggen door mensen op de radio/TV/ Kranten

  Er is maar één persoon op wie je altijd kunt rekenen en dat is jezelf. Laat je toch niet al die angsten inboezemen!

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.