33ste Open Taminco Schaaktoernooi

Dgebuadze-BaklanDeze door KGSRL georganiseerde zomerklassieker heeft dit jaar voor de 33ste maal plaats van 17 tot en met 21 juli. Plaats van actie is opnieuw het St. Barbara-college vlakbij het hart van Gent.

Gezelligheid, spelen zonder elo druk in een massatornooi met internationale bezetting en de Gentse feesten op wandelafstand zijn de ingrediënten die van dit tornooi een succes maken…

The place to be

Een vorig jaar gevoerde enquete onder de deelnemers heeft geleid tot enkele nieuwigheden zoals een herindeling van de speelzalen en enkele nevenactiviteiten. Alle speelsterktes komen aan hun trekken in dit tornooi met een deelnemersveld van beginners tot grootmeesters. Met voor iedereen de mogelijkheid om eens aan een topbord tegen een GM te spelen.

Er worden 9 ronden gespeeld in 5 dagen met als tempo 2 uur KO per speler. Het prijzengeld bedraagt 6785 €, berekend op 300 deelnemers met een vast gegarandeerde eerste prijs van 1800 €. Er zijn ratingprijzen per categorie van 200 elo punten en prijzen voor jeugd, dames, senioren en Belgische spelers. Logies in studentenhomes is beschikbaar aan 25 € per nacht, vroeg boeken is hiervoor nodig.

Alle informatie is te vinden op www.kgsrl.be waar zich ook de link naar de inschrijvingsite bevindt voor online inschrijving.

Wie wil schaken voor de prijzen of wie meer ziet in de combinatie schaken en Gentse feesten, Gent is “the place to be” vanaf 17 juli!

  1. Ruben
    Ruben23-03-2010

    Weet iemand of ze daar in de buurt streng controleren op ID bij het halen van alcohol?

  2. Wessel
    Wessel23-03-2010

    nu wel waarschijnlijk :p

  3. Ruben
    Ruben24-03-2010

    Damn, 18+ is het toch daaro? Ken je de mop van de (domme) Nederlander van 17 die dacht in België drank te kunnen halen?

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.