Speel mee in het schaakweekend in Wirtzfeld

RomainHet laatste weekend van juni wordt zoals ieder jaar onderhouden door een van de sterkste clubs van het land, Wirtzfeld. Op zaterdag 26 juni kunnen ploegen van vier spelers meespelen in een ijzersterk, maar vooral oergezellig ploegentoernooi.

Op zondag is het dan de beurt aan de rapidschakers, want een van de sterkste rapidtoernooien in ons land voorziet een knappe prijzenpot en een subliem deelnemersveld (vorig jaar nog met de sterke GM Eduard Romain als top seed, foto). Schrijf je nu hier al in of lees meer voor alle informatie…

Het zomerseizoen zit al jaren bomvol en staat garant voor uren schaakplezier. Er is geen betere plaats om dat zomerseizoen te starten dan in Wirtzfeld, op het jaarlijkse schaakweekend. Het opzet is eenvoudig, maar doeltreffend: zaterdag is er een ploegentoernooi (een A en een B-reeks, vier spelers per ploeg) en zondag een individueel rapidtoernooi.

De gezelligheid van dit toernooi is intussen in de hele schaakwereld bekend, maar behalve amusement kan je in Wirtzfeld ook gewoon op een heel hoog niveau schaken. De vorige jaren werd het toernooi bezocht door onder andere Fridman, Romain en tal van andere GM’s.

Het hele deelnemersveld voor dit jaar is nog niet bekend, maar GM Winants, IM’s Haub, Ringoir, Boidman, Gulbas, Sonntag en dies meer.

Alle informatie vind je hier (en de flyers staan onderaan):

Data: Za, 26/06/2010 – 12:00
Locatie: HOTEL DROSSON — KIRCHENSEITE, 8 B-4760 BÜLLINGEN – Start om 13u00 Route: Op de E42 neem uitrit Malmédy. Ga door in richting Bütgenbach. Verlaat Bütgenbach in richting Büllingen en vervolg uw weg op de N362. U komt in Büllingen aan, vervolg verder de N362. Neem N658/Bahnhof-Straβe in richting Wirtzfeld. Na ongeveer 1,5 km sla linksaf.
Website: http://www.sfw-einschreibungen.be

Meer informatie: info@schach.be of 0032 496 16 61 60

Klik op de affiche voor de vergrote versie

Klik op de affiche voor de vergrote versie

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.