Schaak mee in het stadhuis van Antwerpen

StadhuisBelgiƫ heeft al enkele unieke locaties toegevoegd aan zijn schaakgeschiedenis. denk maar aan het pittoreske koetshuis waar het Open van Geraardsbergen wordt gespeeld. Of aan de Brugse Meesters van enkele jaren geleden, toen de imposante Brugse Hallen als ruimte voor het schaakspel werden gebruikt.

Donderdag komt er een nieuwe episode in het stadhuis van Antwerpen. Als inleiding op het toernooi van Inventi wordt daar een heus schaakfestival gespeeld, in de drie mooiste zalen van het stadhuis. De dag begint met simultanen van schaakgrootheid Jan Timman, die wordt bijgestaan door de deelnemers van het Inventitoernooi. Daarna volgt een jeugdtoernooi en een rapidtoernooi. Schrijf je hier in voor dit prachtige evenement.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.