Speel morgen mee in de Tonoli Memorial

FotoOm oud-speler en Belgische schaaklegende José Tonoli te herdenken, wordt sinds enkele jaren de Memorial José Tonoli georganiseerd. Vanaf de eerste editie was het toernooi een knaller van formaat en groeide het zelfs uit tot hét belgische rapidevenement van het jaar.

Ook dit jaar gaat dit toptoernooi door in Anderlecht (zaal Aurora). Morgen kan iedere schaker zijn kunnen tonen tegen kleppers als GM Erik Van den Doel en een pak sterke IM’s. Of je kan meestrijden voor prachtige topprijzen (500 euro eerste prijs) én unieke ratingprijzen (stevige geldprijzen in maar liefst zes categorieën).Meer informatie op de officiële website of door te klikken op…

Tonoli Memorial op 12 september

Alle rapidliefhebbers en schaakfanaten kunnen bij deze 12 september aanvinken in hun agenda, want dan vindt de jaarlijkse Tonoli Memorial plaats, een naar Belgische normen uniek rapidevenement in Anderlecht. Het toernooi staat niet alleen garant voor veel en uitstekende prijzen, maar komt recht uit het hart van échte schaakliefhebbers. Een niet te missen toernooi dus! Je kan nu al inschrijven op de site van schaakclub Anderlecht.

Er zijn negen rondes en het tempo bedraagt een kwartier per speler per partij. De topprijzen zijn zonder meer de moeite: 500 euro voor de eerste en nog knappe geldprijzen voor de eerste zeven. Ook aan ratingprijzen is gedacht. 100, 50, 25 voor vier ratingcategorieën, een senioren- en een jeugdreeks.

Affiche Tonoli Memorial

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.