En toen waren ze nog met drie…

BokDrie speeldagen, twee toppers, drie leiders. Titelverdediger Eynatten en Rochade Eupen hebben hun concurrentiepositie bevestigd. Eynatten trad aan met een nieuwe, jonge, Nederlandse versterking (Martijn Dambacher, Benjamin Bok (foto) en Robin Van Kampen). Die drie noorderburen wonnen hun partij ook en beslisten daarmee hun match tegen co-leider Fontaine. Eupen trok dan weer met een Indische jeugdtopper, Negi Parimarjan, naar Namen, een klip die al bij al vlot werd omzeild.

De derde leider is nieuwkomer Ans, die gisteren met een uitstekende ploeg (gemiddelde elo van 2412) de topper tegen Borgerhout tot een goed einde bracht. Bekijk alle partijen op de interclubsite van Valeer Maes!

 1. Luc Cornet
  Luc Cornet08-11-2010

  Blijkbaar is de website van de KBSB buiten gebruik. De servers van Mavenhosting staan in panne sinds deze morgen. Er zijn ook nog andere websites buiten de onze buiten gebruik.

  Daniel Halleux heeft hun een e-mail gestuurd. Maar doordat wij een 6-uren-interventiecontract hebben, zal volgens hem dit pas in de loop van de namiddag behandeld worden.

  Onze verontschuldigingen, maar wij zitten er voor niets tussen.

  Voor Daniel komt dit op een zeer ongunstig moment: zijn vrouw heeft gisterenavond ook nog eens haar voet gebroken.

  Mvg, Luc

 2. Dennis
  Dennis08-11-2010

  Nog steeds plat ……..

 3. Draw
  Draw09-11-2010

  Geen probleem Luc,
  al die inspanningen die jullie (Belgische bond en mederwerkers/vrijwilligers) doen zijn gewoonweg fantastisch!

 4. koen
  koen09-11-2010

  blijkbaar ligt de website opnieuw plat

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.