Eynatten loopt verder uit…

DecosterIn de achtste ronde van de Nationale Interclubs heeft leider Eynatten een reeks verrassingen van het jonge Brugge kunnen redden. Het won met het kleinste verschil (17-15), ondanks stunts van Frederic Decoster, Wouter Gryson én Tieme Verlinde.

Eynatten deed daarmee trouwens een ronduit uitstekende zaak, want achtervolger Borgerhout ging voor de bijl bij Eynatten 2. Zo worden de Antwerpenaren teruggeslagen tot op 5 matchpunten. In de andere topper herstelde Eupen zich van de nederlaag tegen Borgerhout door mede-achtervolger fontaine te kloppen. Onderaan de stand lijkt de situatie hopeloos voor CRELEL en Namen, die elk nog maar één puntje konden sprokkelen. De partijen van alle ontmoetingen in eerste staan al online op de Interclubsite van Valery Maes. Klik hier voor de stand en hier voor de uitslagen.

  1. Valery
    Valery07-02-2011

    De partijen zijn nut binnen en Rochade won met 5,5-2,5

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.