Neem deel aan het Krokustoernooi voor de jeugd in Gent!

KrokusZoals elk jaar organiseert de Gentse Schaakkring KGSRL in het tweede weekend van de Krokusvakantie een uniek jeugdschaaktornooi. Jonge schakers kunnen op 12 en 13 maart in drie categorie├źn strijden om de prijzenpot van 1500 euro in geld en natura.

Dit is het ideale tornooi om je in een ontspannen sfeer te meten met schakers die enkele jaartjes ouder zijn of, als je zelf zo’n “ancien” bent, te kijken of je de opkomende talenten wel de baas kan…

De junioren (geboren na 1 jan 1990) en de kadetten (geboren na 1 jan 1995) spelen zeven partijen met 1 uur bedenktijd. De allerkleinsten (geboren na 1 jan 1999) spelen elf wedstrijden met een speeltempo van 20 minuten per speler. Inschrijven kan online via de website van de club: www.kgsrl.be. Daar vindt u ook de folder die alle nodige informatie bevat. Voor het gemak geven wij de folder hieronder ook mee.

Klik op de affiche voor de grote versie

Klik op de affiche voor de grote versie

  1. Emanuel Nieto
    Emanuel Nieto26-02-2011

    Schitterend tornooi, bekeken met een nostalgische blik. Fijn om te zien dat de KGSRL zich hier voor blijft inspannen.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.