Speel zondag mee in Geel

De Geelse Schaakkring richt op zondag 19 februari al de 8ste editie in van zijn Internationaal Jeugdschaaktornooi. Naar goede gewoonte wordt met dit tornooi het Jeugdschaakcriterium van Vlaanderen editie 2012 gelanceerd. De ideale gelegenheid voor de schakende jeugd van alle niveaus om zich te meten met elkaar. Vroegere deelnemers komen misschien uit in een nieuwe leeftijdscategorie, of zien anderen hun categorie vervoegen, of nieuwe gezichten vervoegen de strijd.

Het Geelse tornooi biedt de perfecte omstandigheden om mekaar al eens aan de tand te voelen. Bovendien kunnen begeleiders meestrijden in de oudste categorie. Er zijn waardevolle prijzen voorzien voor ALLE deelnemers…

Voor diegene die niet kunnen komen is er dit jaar de mogelijkheid 10 borden live op het internet te volgen via de live sectie van Schaakfabriek.be.

meer info : http://www.geelseschaakkring.be
inschrijven : http://www.jeugdschaakcriterium.be/?q=inschrijvinggeel
deelnemerslijst : http://www.jeugdschaakcriterium.be/?q=geeldeelnemers

  1. tornooispotter
    tornooispotter22-02-2012

    Proficiat aan roel hamblok voor het winnen van de open reeks voor arno bomans en rein vertraeten. toon de wereld maar wat je echt waard bent. mooie laatste ronde partij!

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.