In beeld: jeugdtrainingen in Hofstade

Afgelopen weekend huurde Go For Grandmaster enkele lokalen af in het Bloso sportcentrum in Hofstade. Het doel: per leeftijds- en elocategorie trainingen voorzien voor de top in België. Daarmee is de organisatie gestart met zijn eerste project, dat een inleiding vormt op het uiteindelijke doel: een Belgische grootmeester “creëren”.

Er waren 18 jongeren uitgenodigd. Op de foto’s: Natan Pirard, Samuel Vandeputte, Jan Rooze, Tom Piceu, Yordi en Fabio De Block, Theo Kolp, Xander Pauwels, Maximilien Dallemagne, Batist Huyghebaert, Lowie Tomme …

Voor meer informatie: www.goforgrandmaster.be

Tips bij het bekijken van de foto’s:
– Wil je niet dat de foto’s zelf voortbewegen, druk dan op pauze (II) en scroll met de pijltjes van je toetsenbord of klik me je muis aan welke foto je wilt zien.
– Wil je enkel de foto’s zien en niet het menu onderaan dat over de foto’s rolt, beweeg je muis dan niet over de foto’s. Je kan dan nog steeds met de pijlen van je toetsenbord scrollen.
– Voor full screen-beeld, klik op het rechthoekje rechts onderaan.
– Tip in fullscreen: vink bij “options” het tabje ‘Embiggen small things to fill screen’ uit. De vergroting van de foto’s naar een fullscreen beïnvloedt de kwaliteit in negatieve zin, aangezien de foto’s gecomprimeerd zijn.

  1. Franck Steenbekkers
    Franck Steenbekkers23-02-2012

    Een schitterend initiatief. (bedankt Walther en Joel) hier kun je als Nederlander alleen maar vol bewondering naar kijken

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.