Aanmeldingen Olympiade lopen over een week af

“De 40e Schaakolympiade vindt dit jaar plaats in Istanboel, van 27 augustus tot en met 10 september. (Vermoedelijke reisdata: 26 augustus en 11 september.) De KBSB heeft besloten een heren- en damesteam af te vaardigen…”

Begin januari werd de eerste persrelease verspreid om spelers te “lokken” voor het Olympiadeteam. De deadline ligt op 29 februari. Bij deze een oproep aan alle kandidaten (ook bij de dames!), die nog niet op de hoogte waren, om zich aan te melden. Klik hier voor de officiĆ«le uitnodiging.

  1. brabo
    brabo24-02-2012

    Voor een uitgebreide (zeer) kritische analyse van de officiele uitnodiging zie: http://schaken-brabo.blogspot.com/2012/02/onze-selectie-voor-de-olympiade.html

  2. volgjeneus
    volgjeneus25-02-2012

    Ik vind deze procedure een hele verbetering, en ik ben blij dat de dames eindelijk ook de kans krijgen om mee te gaan. Ik hoop dan ook dat we een mooi damesteam gaan kunnen samenstellen! (Al zal ik helaas om persoonlijke redenen zelf mijn kandidatuur niet stellen.)

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.