Het Krekeltoernooi in Tielt is een uniek rapidtoernooi

Zoals ieder jaar organiseert Schaakclub de “pionniers” uit Tielt een boeiend vrijdagavondrapidtoernooi. Dit jaar gaat dat toernooi – met de roepnaam krekeltoernooi – door op 20 april. De eerste prijs bedraagt 150 euro, maar ook de rest van de prijzenpot oogt de moeite. Iedereen die deelneemt heeft prijs! Dit jaar is er ook een tombola waarbij een prachtige schaakset (bord en stukken ter waarde van 100 €) wordt verloot onder de aanwezige schakers.

Door het toepassen van een tijdshandicap probeert het Krekeltoernooi iedere speler een faire kans te geven, ideaal voor alle elo’s in onze schaakwereld. Klik hier voor alle informatie!

  1. Dieter De Witte
    Dieter De Witte06-04-2012

    Hoewel ik uit Tielt afkomstig ben ik pas schaker geworden eenmaal ik op Gentse bodem vertoefde. Ik denk dat het tijd is voor de grote terugkeer ;). Lijkt me een plezant tornooi met een zeer realistische tijdshandicap! Heel interessant!

  2. Niels G.
    Niels G.11-04-2012

    Jammer genoeg is de vrijdagavond telkens de clubavond bij ons!

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.