Speelzaal2

BK 2013 in Antwerpen

De RvB heeft besloten om het BK 2013 toe te wijzen aan ASC vzw (Antwerps Schaak Collectief). Van zaterdag 6 juli 2013 tot en met zondag 14 juli 2013 zal het BK plaats vinden in het “Lindner Hotel & City Lounge”, net naast het centraal station. Binnenkort meer…

 1. Valery
  Valery14-03-2013

  Net naast het centraalstation d.w.z. op 1,2 km

 2. brabo
  brabo14-03-2013

  Valery, het centraal station heeft vele ingangen. Als je de ingang neemt dichtst bij het hotel dan is het ongeveer 50 meter. Ik werk schuins tegenover het hotel dus als ik de trein neem dan neem ik dezelfde ingang.

 3. Goendi
  Goendi14-03-2013

  Klopt. Tussen de hoofdingang aan het Astridplein en de hoofdingang aan het Kievitplein zou overigens idd 1.2km kunnen zijn.

 4. Valery
  Valery14-03-2013

  Okay dat is gunstig voor de terugkeer maar de aankomst van de treinen ligt toch een eind van uitgang Kievitplein…vraagt de onervaren treingebruiker zich af die nu weet dat AC ook pal aan het hotel ligt 🙂

 5. brabo
  brabo14-03-2013

  Ik vertrek normaal 10 minuten voor de trein vertrekt van mijn bureau (het hotel is een fractie dichter) maar ik geef toe dat kan te scherp zijn voor een onervaren treingebruiker.
  Er is 1 parking (http://www.interparking.be/nl/find-parking/Centraal/) onderaan maar te betalen (niet goedkoop als ik de tarieven bekijk ). Misschien kan de organisatie hier een regeling voor treffen want echte alternatieven voor de wagen zijn er niet. Niet proberen verkeerd te parkeren want ze staan er snel om weg te slepen en het is een aangebrande rekening achteraf.

 6. Goendi
  Goendi14-03-2013

  De organisatie gaat geen regeling voor parkings treffen. De organisatie is van mening dat er diverse park en rides in Antwerpen aan de zijlijn zijn waar auto’s makkelijk kunnen staan, en waardoor gebruikers vlot met het openbaar vervoer tot een van de premetrostations dichtbij het evenement kunnen komen. Wat de organisatie wél probeert te doen is voordeeltarieven te verkrijgen voor deze mensen die deelnemen aan het BK 2013. Dit is echter heden nog niet gegarandeert.

 7. brabo
  brabo14-03-2013

  Voor mensen met de wagen is die laten staan aan de rand en het premetronet nemen inderdaad het beste. Je kan gebruik maken van het net tot ongeveer middernacht (ik veronderstel dat de partijen eerder zijn beëindigd). Wel opletten voor stakingen of vertragingen. Deze week bijna elk dag een uur extra verloren met het openbaar vervoer.
  Ik ken ook heel wat pendelaars die een plooifiets gebruiken bij goed weer om het openbaar vervoer te omzeilen.

 8. eh!
  eh!15-03-2013

  Goendi, Goendi toch…

  positief communiceren, niet negatief.

 9. Goendi
  Goendi15-03-2013

  Wat was er negatief aan mijn bericht anonieme eh?

 10. Peter
  Peter15-03-2013

  Mss heeft hij het over jouw laatste zin, die behalve een dt-fout ook een wel erg vreemd gebruik van het woord heden heeft.

 11. eh!
  eh!16-03-2013

  neenee, dat je de focus moet leggen op wat je wel doet, niet wat je niet doet. Goendi’s bericht kan perfect worden herschreven zodat de boodschap hetzelfde is maar dat je niet de indruk krijgt dat de organisatie niet van plan is om al te veel “klantvriendelijk” te zijn.

 12. Goendi
  Goendi16-03-2013

  Ah op die manier 🙂 Hmm ja dat klopt 🙂

 13. Joop
  Joop16-03-2013

  @Goendi

  Voor jou is het helemaal makkelijk, jullie komen via de waterkraan.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.