Foto E1372580694809

10-14 augustus: Open in Geraardsbergen

De ‘professionele schaakamateur’ kan in België de hele zomer door zijn hartje ophalen. Een van de hoogtepunten is het open van Geraardsbergen, dat voortbouwt op zijn succesformule. Er is ook een zomerblitz…

Schrijf je nu in!

Het kleine maar o, zo gezellige toernooi van Geraardsbergen heeft zijn terechte plaats in dat rijtje. De organiserende club Van Pion Tot Dame, kortweg VPTD, koos voor het behoud van de succesvolle formule: 9 ronden, prijzen onveranderd (+ beste club, score van 3 leden), een groot blitztoernooi, de traditionele barbecue en twee rapid toernooien, een lunch bij de prijsuitreiking en vooral geen eloverwerking van de resultaten, want de boog moet niet altijd gespannen staan. De locatie ligt nog altijd op een boogscheut van de “Muur”, overbekend bij wielerfanaten maar ook bij wandelaars. De trappen naar de Oudenberg (zie foto) liggen slechts op een paar 100 meter van de speelzaal.

Voor de grote zomerblitz op zondagavond en de rapids op maandag en dinsdag kan men ter plaatse inschrijven !

 1. Gert
  Gert02-07-2013

  Mooie aankondiging en aantrekkelijk tornooi. Maar zou het niet mooi zijn als schaakfabriek terug een schaakkalender publiceerde met alle tornooien in België?

 2. Oscar
  Oscar30-07-2013

  Als je een uitstap naar de Vlaamse Ardennen wil doen, is het ogenblik aangebroken om je in te schrijven.

 3. David
  David31-07-2013

  http://www.caballos.be/kalender-caballos#year=2013&month=7&day=31&view=month

  Met in het blauw alle niet-zottegemse toernooien.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.