Cd

Jaarlijkse afspraak in Gent: C&D-toernooi

Wie minder dan 1900 elopunten heeft kan opnieuw deelnemen aan het C&D-toernooi in Gent. En dat gaat zoals elk jaar door op de dag vóór en de dag ná Pasen: op zaterdag 19 en zondag 21 april dus…

In het gezellige C&D-toernooi strijden rijzende talenten tegen de grootheden van vroeger voor een prijzenpot van meer dan 1000 euro. Dat werkelijk iedereen kans maakt op een ereplaats, leert een snelle blik op de erelijst.

Klik op de afbeelding om een grote versie te kunnen zien

Het C&D-toernooi is voorbehouden voor spelers met een maximale rating van 1899 elo. Zij spelen gezamenlijk een toernooi, maar voor het klassement worden er twee categorieën gemaakt. Met een rating van minder dan 1600 elopunten beland je in de D-reeks, de anderen strijden voor de titel in de C-reeks. Een toernooi op een aangenaam niveau dus.

Dat het geen slappe bedoening hoeft te worden, staat eveneens te lezen in de erelijst. Hedendaagse kanonnen als Minyeyevtsev, Ponnet, Ducarmon, Van Eetvelde en ongetwijfeld nog vele anderen gingen u voor.
Alle informatie vindt u op de website van de organiserende club: www.kgsrl.be. Daar kan u zich ook online inschrijven.

Tot dan!

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.