DSC 8656

2 leiders, nieuwe url en foto’s

Zowel Van den Doel als Hovhanisian hebben gisteren hun eerste topduels winnend kunnen afsluiten. Intussen ligt brasschaak.be plat en kan u de site van het toernooi enkel nog bereiken via Schaakfabriek of rechtstreeks via open.brasschaak.be. Ad Bruijns zorgt voor de eerste foto’s…

Eerste fotoverslag

Schaakfabriek.be zal zelf pas dit weekend live in Brasschaat zijn, maar intussen wordt u goed voortgeholpen door de liveborden via de officiƫle site. Door een klein probleempje liggen de servers van Brasschaak.be sinds gisteren plat, maar er werd een snelle oplossing gevonden en via een omleiding hoeft u niets te missen van het schaakfestival. Brasschaak.be doet het even niet meer, maar via open.brasschaak.be of via de links op onze website kan u op de juiste plaats terecht.

Een bezoekje loont trouwens zeer de moeite, want vanavond wordt de topper der toppers gespeeld. De twee elohoogsten, Erik Van den Doel en Mher Hovhanisian, wonnen gisteren tegen (respectievelijk) Ponizil en Sadhikov, telkens na een interessant eindspel. Hovhanisian was het langste bezig van de twee en moest zijn typische sluwheid bovenhalen om een eindspelvoordeel in winst om te zetten. De twee hebben met 5/5 het maximum van de punten en spelen vanavond dus tegen elkaar.

Intussen heeft fotograaf Ad Bruijns de Ruiterhal in Brasschaat bezocht en tal van foto’s gemaakt. U kan ze bewonderen via deze link (klik hier).

  1. Ghysels Marc
    Ghysels Marc24-08-2014

    Wat een knappe tornooiprestatie van Hanne Goossens!

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.