Pirard

Daniel Dardha en Natan Pirard Belgische topscorers in Georgië

Gisteren is in Georgië het Europees Jeugdkampioenschap geëindigd. Van de 9 landgenoten scoorden er 4 de helft of meer…

Pirard en Dardha 5,5/9

In Georgië werden er 9 rondes gespeeld en dat was ook exact het aantal Belgen dat meespeelde: Emile Boucquet (-18), Arno Van den Bosch (-16), Tamer Ismail (-14), Natan Pirard (-12), Anthony Christian Mitran (-10), Daniel Dardha (-10), Igor Vanduyfhuys (-8), Marie Mitran (meisjes -12) en Annelies Vitharana (meisjes -12).

Voor onze jeugd dienen die toernooien voornamelijk om toernooiervaring op te doen en zoals alle vorige keren was dat ook dit keer een succes. 4 van de 9 spelers haalden echter ook de helft of meer. Natan Pirard en Daniel Dardha scoorden een knappe 5,5/9, terwijl Tamer Ismael en Mitran Anthony Cristian 4,5/9 haalden. De hoogste tpr was voor Natan Pirard, die zich met een eindsprint van 3 zeges verzekerde van een toernooiprestatie van 1913, beduidend hoger dan zijn eigen elo van 1693.

De score van de Belgen

Als we een verslag binnenkrijgen van de Belgische delegatie, zal deze zeker nog gepubliceerd worden. Voorlopig raden we u aan alle resultaten te bekijken via de officiële website.

Vorige week al eindigde ook het WK -20 in Indië, waar 3 landgenoten meespeelden. Joris Verhelst scoorde 5/13, Emiel Vandewiele 4 en Annelies Cuvelier 2,5. In onze “Actueel”-zijbalk vindt u meer info over dit toernooi.

 1. michel d
  michel d29-10-2014

  geen speler uit Brussel en uit Wallonie om dit land te vertegenwoordigen ?

  uitblinker Pirard + 100 elo punten ( Vlaams Brabant )

  MD

  Bonne journée

 2. kristoffel pirard
  kristoffel pirard30-10-2014

  Het dag-per-dag rapport (thanks, Peter) kan je vinden op http://www.bloggen.be/ek2014georgie/.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.