Update weekendtornooien

Wim CoolsOnder het motto “beter laat dan nooit” nog een update over enkele paastornooien. Die van Leopoldsburg hebben we al gehad, maar ook in Westerlo en Gent waren er tornooien…

In Gent organiseerde KGSRL een C-en D-tornooi, een tornooi voor spelers onder de 1900 en 1600 Elo. Er waren maar liefst 68 deelnemers. De C-reeks werd gewonnen door Wim Cools (1836, foto). Hij deed dat vrij autoritair met 6.5/7. De D-reeks ging naar de niet-geklasseerde Gilbert Van Acker met 5.5/7. Je kan de volledige uitslag hier bekijken. Met dank aan Daan Hugaert voor de informatie.

Ook in Westerlo was er vorig weekend een paastornooi. Daar ging de eerste prijs naar Matthias Dewachter en Andy Ooms. Meer info over dit tornooi volgt nog. Op dit tornooi kon je je elo in Belgische franken winnen. Beide heren zijn nu dus ongeveer 55 euro rijker.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.