Analyse: Hans Renette-Oleg Korneev

Renette-Korneev: Pxf7?!Gisteren speelde Hans Renette in de laatste ronde van het Nederlands Limburgs Kampioenschap tegen GM Oleg Korneev (2565). Hans schuwde daarbij de aanval en de risico’s niet. Het gevolg is een interessante partij, die Hans samen met Korneev analyseerde. Het resultaat heeft hij naar ons doorgestuurd…

Het is altijd leuk om samen met een GM een partij te analyseren. Die eer viel ook Hans Renette te beurt, na zijn laatste ronde tegen Oleg Korneev. Hans heeft de boeiende partij (die hij helaas verloor) voor ons geanalyseerd, op mensenmaat (en met een klein beetje computer), met veel uitleg over de ziel van de stelling. Je kan em hier in pgn bekijken of downloaden. Veel dank aan Hans voor de uitgebreide commentaar.

  1. Roel
    Roel31-05-2007

    Zo ziet men maar weer tot welke prachtige stellingen de catalaanse opening kan leiden.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.