Schaakfabriek groet zijn sponsor

Maenhout NVEen berichtje van het huis: met veel plezier stellen wij u onze eerste vaste sponsor voor in de “persoon” van Maenhout NV Anti-vuilmatten, een Brugs bedrijf van sanitaire toestellen, anti-vuilmatten en dies meer. Voorts doet Schaakfabriek nog een oproep aan alle kandidaat-informanten, zodat onze berichtgeving zo weinig mogelijk Belgisch schaaknieuws mist. Over schaaknieuws gesproken, dat hebben we ook nog…

Maenhout NV Anti-vuilmatten 

Aangezien Schaakfabriek naast heel veel plezier ook heel wat onkosten met zich meebrengt, zijn wij heel blij om u onze eerste vaste sponsor voor te stellen. Maenhout NV, het bedrijf van Philippe Maenhout, maakt het voor ons mogelijk om te blijven investeren in het project Schaakfabriek en wij zijn zijn bedrijf daar uitermate dankbaar voor. Het logo van Maenhout NV zal een jaar lang bovenaan onze zijbalk prijken, net onder de kalender. De eerste week stellen wij u onze sponsor specifiek voor en halen we de balk zelfs even helemaal naar boven.

Maenhout“Met een continue vernieuwd gamma van zowel anti-vuilmatten als sanitaire toestellen, gaat Maenhout nv resoluut door als trendsetter in de markt van hygiëne op vlak van deurmatten en sanitaire toestellen. Maenhout nv is sedert 1983 gespecialiseerd in de service van anti-vuilmatten, logomatten en sanitaire toestellen voornamelijk in de regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen”, staat er op de website van het bedrijf te lezen en dan weet u meteen welke service u mag verwachten van dit bedrijf. Als u daar nog niet genoeg mee weet, kan u ook altijd eens het bedrijfsfilmpje bekijken.

Schaakfabriek zoekt informanten

Om zoveel mogelijk informatie tot onzer beschikking te hebben, zijn wij ook op zoek naar informanten. Informanten zijn mensen die ons, al is het maar enkele keren per jaar, wat foto’s en informatie doorsturen van een tornooi wij waar niet zelf bij kunnen zijn. Dit is voornamelijk een oproep naar de talrijke clubs, die ergens ter lande een interessant tornooi organiseren. Alle geïnteresseerden kunnen contact opnemen met een emailtje naar schaakfabriek@gmail.com

Schaaknieuws: Rising Stars en China winnen tweekampen

Alekseev, foto Ilya OdeskijWe hebben ook nog wat schaaknieuws voor u. In Novgorod heeft China Rusland verslagen in de tweekamp met 52.5-47.5. De beste persoonlijke score kwam van Evgenij Alekseev, die met 7/10 een tpr van 2816 realiseerde.

In Amsterdam hebben de Rising Stars nipt de oude garde kunnen afhouden. Ze wonnen de match met 23-22. Het tornooi werd gewonnen door Sergey Karjakin met 6/9. Er werd bij momenten heel boeiend gespeeld. Ruud Jansen zal in de komende dagen de meest opvallende fragmenten uit dat tornooi kort bespreken.

En om af te sluiten opnieuw een persberichtje, want Marigje Degrande blijft in de media komen. In de laatste editie van Humo staat een uitgebreid interview met deze “jonge leeuw” (zo heet de rubriek in het blad).

  1. Mathieu Vandersmissen
    Mathieu Vandersmissen05-09-2007

    Dat is goed nieuws voor de schaakfabriek!!!

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.