Jeugdtornooi Etterbeek

AfficheOp zaterdag 6 oktober vindt in Etterbeek een open jeugdtornooi plaats. Er worden 9 ronden kwartierschaak gespeeld in 3 categorieĆ«n. Het is de eerste keer dat het tornooi wordt georganiseerd. Er zijn voor meer dan 500 euro naturaprijzen. Bekijk hier de advertentie…

Klik op de afbeelding op een nog grotere versie te zien:

Ad

Deze advertentie werd gepubliceerd volgens onze advertentieregels.

 1. de teller
  de teller23-09-2007

  er is dan ook het schanstoernooi in Limburg, niet?

 2. Marc
  Marc23-09-2007

  Inderdaad. Dat zal allezins heel wat jeugdspelers wegtrekken naar Limburg.

  Er moet dringend eens aan gedacht worden het aantal jeugdtornooien te coordineren, of te beperken. De clubs concurreren zich nu dood. Dit was vooral een probleem tijdens de vakantie periode. Zie maar naar het aantal deelnemers in Izegem en Leuven op het zelfde weekend, met het weekend daarna (tsm) het liga-kampioenschap van liga-antwerpen.

 3. Paradijsvogel
  Paradijsvogel23-09-2007

  De opmerking van Marc klopt, echter het is jarenlang wel anders geweest. Vroeger kon je een weekend in BelgiĆ« meemaken waar er geen enkel toernooi was. Dit laatste jaar lijkt er plaats voor heel wat nieuwe initiatieven, met overlap als gevolg natuurlijk. Een schaakland als Nederland bewijst dat dat niet noodzakelijk nadelig is …

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.