Speel mee in het open Limburgs kampioenschap in Maastricht

logoVan 9 t/m 12 mei vindt in Maastricht het ijzersterke ENCI Limburg Open plaats. Naast een prachtige speellocatie biedt dit toernooi alles wat een speler kan wensen: een prima deelnemersveld, goede en goedkope overnachtingsmogelijkheden, specifieke begeleiding voor de jeugdspelers, commentaar bij de toppartijen door bekende schakers en dies meer. Schrijf je daarom nu online in via de website: www.limburgopen.nl

Schaken voor 8000 euro en speciale aandacht voor de jeugdspelers

Grootmeesters Dgebuadze, Nijboer, Berg, en Jones: het zijn maar enkele van de grotere namen die komen strijden voor het totale prijzengeld van 8000 euro. In de prachtige campus van de Leeuwenborgh Opleidingen in Maastricht (foto) zullen deze grootmeesters er alles aan doen om de eerste prijs van 2000 euro in de brand te slepen.

Toernooizaal

Deze topspelers en het vele prijzengeld zijn echter niet het enige dat dit toernooi erg interessant maakt. De organisatie focust zich dit jaar namelijk specifiek op jeugdspelers. Tijdens het toernooi zullen er op zaterdag, zondag en maandag een aantal gediplomeerde trainers aanwezig zijn die alle jeugdspelers die daar behoefte aan hebben, zullen helpen bij het analyseren van de gespeelde partijen.

Erg goedkoop logement

De deelnemerslijst, die momenteel al uit 283 spelers bestaat, kent schakers van vele verschillende nationaliteiten. Het toernooi telt dan ook mee voor de ratingverwerking van zowel de KBSB, KNSB, DWZ, en in de A-groep ook voor de FIDE.

banner

Met een aantal accommodaties in Maastricht heeft de organisatie speciale afspraken gemaakt, waardoor u (zeer) goedkoop in Maastricht kunt overnachten (vanaf 25 euro voor 3 nachten).

Het toernooi om het (open) Limburgs Kampioenschap zal gespeeld worden in 2 open groepen, die 7 ronden volgens het Zwitsers systeem zullen spelen. De A-groep is toegankelijk voor spelers met een rating van minimaal 1800, de B-groep is toegankelijk voor spelers met een rating van maximaal 1900. Daarnaast is er een Veteranengroep die toegankelijk is voor LiSB leden geboren in 1948 of eerder. In de Veteranengroep worden 5 ronden gespeeld.

We zien ook u graag in Maastricht voor het ENCI Limburg Open van 2008!

Voor alle informatie kijk op de website: www.limburgopen.nl

banner

Deze advertentie werd gepubliceerd volgens onze advertentieregels.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.