Schrijf je nu in voor de Memorial José Tonoli

AfficheOp 14 september is het weer zover: de tweede editie van de ijzersterke Memorial José Tonoli. Net als vorig jaar zijn er ook dit jaar weer prachtige prijzen (500 euro als eerste prijs!), maar er is meer: Vanaf dit jaar is de Memorial ook het officiële Belgische kampioenschap Active Chess. Vooraf inschrijven is aan te raden…

Schrijf je snel in, want na 150 namen staat de lijst vol

Vorig jaar was de Tonoli Memorial al een daverend succes, dit jaar zijn alle ingrediënten aanwezig om even goed te doen. 500 euro is de stevige eerste prijs, maar er zijn naast de topprijzen ook 7 categorieprijzen: de -2300, -2000, -1700, -1400, -20, dames en de niet-geklasseerden. Iedere top 3 van zo’n categorie krijgt een knappe geldprijs met 100 euro voor de winnaar.

GharamianEr is dit jaar ook 100 euro extra voorzien voor hij/zij die Belgisch Kampioen Active Chess wordt (je mag het gerust BK rapid noemen). Want sinds dit jaar is de Memorial ook een officieel Belgisch Kampioenschap.

Opgelet, want de capaciteit is voorzien op 150 plaatsen. Dat wil dus zeggen dat geïnteresseerden er best snel bij zijn. Dit kan allemaal via het internet, want er is een eenvoudig online inschrijvingsformulier voorhanden. Je kan dit formulier terugvinden op de website van de schaakclub van Anderlecht: http://www.chessclubanderlecht.net/tonoli.html

Wie volgt Tigran Gharamian op? Wie kroont zich tot de beste Belgische rapidschaker? Je kan het allemaal zelf meemaken op 14 september in het Gemeenschapscentrum De Rinck in Anderlecht. Hieronder vind je de affiche. Je kan deze in extra groot formaat bekijken als je erop klikt.

Affiche Tonoli Memorial

Deze advertentie werd gepubliceerd volgens onze advertentieregels.

  1. Akazou.
    Akazou.04-09-2008

    ‘k Ga normaal gezien meedoen.

  2. Carlo
    Carlo04-09-2008

    Als wij dat met z’n 150 man allemaal ‘normaal’ eerst op SF gaan aankondigen zijn we niet goed bezig.

  3. Tim
    Tim04-09-2008

    De memorial anders wel 😀

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.