Zet kinderleed schaakmat!

logoNet als vorig jaar pakt SD Worx uit met een prachtig evenement voor het goede doel: Jeroen Claesen zal op 3 borden blindsimultaan spelen en op die manier geld verzamelen voor Kansen Voor Kinderen. Maar er is nog veel meer te doen en ook u kan een steentje bijdragen…

Het bedrijf SD Worx organiseert voor Kansen voor Kinderen (KvK) een schaakevenement. Jeroen Claesen, werknemer bij SD Worx, schaakt blindsimultaan op drie borden. De deelnemende schakers laten zich sponsoren voor Kansen voor Kinderen en de totale opbrengst wordt bovendien nog eens verdubbeld door het bedrijf SD Worx! Vanaf 30€ kan u een fiscaal attest krijgen voor het jaar 2008. Storting op het rekeningnummer van Kinderen Derde Wereld 000-0039999-35 met verplichte mededeling “Kansen voor Kinderen Vietnam, Schaaktoernooi.”Als u een specifieke schaker wilt sponsoren, kunt u een deelnemerslijst opvragen via jeroen.claesen@sdworx.com. Na afloop van het evenement delen wij u mee hoeveel geld er is ingezameld.

Uiteraard is iedereen bij deze ook van harte uitgenodigd om het evenement bij te wonen dat op vrijdag 12 december zal plaatsvinden van 15.00 tot 20.00 in de hal van SD Worx, Brouwersvliet 2, 2000 Antwerpen. Dezelfde avond kunt u de prachtige fotocollectie bewonderen (reeds mogelijk vanaf 27/11 t.e.m 09/01/2009) die tentoongesteld staan in de hal. Deze foto’s zijn getrokken door straatkinderen uit Ho Chi Minh-stad Vietnam, die een professionele opleiding fotografie volgden. Deze opleiding werd gesteund door KvK. Verder zullen er overheerlijke Vietnamese hapjes, maaltijden en drankjes verkocht worden, evenals Vietnamese handgemaakte producten en kerstkaarten. De enthousiaste KvK vrijwilligers zullen u met plezier informatie geven over het werk van Kansen voor Kinderen en projecten in Vietnam.

Schaakliefhebbers, liefhebbers van de Vietnamese keuken en mensen met hart voor het werk van Kansen voor Kinderen….U bent van harte uitgenodigd.

Bezoek alvast onze website: http://www.educationfordevelopment.org/

SD Worx team & Kansen voor Kinderen vzw

Het programma:

Vanaf nu tot 12 december

• tentoonstelling foto’s Kansen voor Kinderen – Vietnam (Hall Brouwersvliet 2)
• win een schaakdiploma door schaakraadsels op te lossen (opstelling: bedrijfsrestaurant)

Dinsdag 9 december

• 12u voorrondes schaaktoernooi (fitnessruimte)
• 13u bekendmaking halve finalisten

Vrijdag 12 december

• 16u Start schaaktoernooi – voorronde 2 en tegelijk uiteenzetting “Schaken en O2” door Nicole Vandeweghe (ABZ) – met demonstratie van biofeedback tijdens het schaken
• 17u Schaaktoernooi – finale met drievoudige blindpartij door schaakmeester Jeroen Claesen
• 19u Prijsuitreiking
• Doorlopend: loempia’s, Vietnamese gerechten, Vietnamees handwerk, speciale bieren Lustem en Trisser (maar ook een Duveltje of een pint…)

Hoe sponsoren?
Kies je kampioen (of kampioenen) uit de lijst. Geef aan hoeveel je wil sponsoren. Je krijgt één sponsorbiljet voor elke ingezette €2,5. Komt jouw kandidaat als beste uit de bus, dan win jij misschien één van deze prijzen:
• Kasteelweekeind 2009: verblijf 1 overnachting inc ontbijt en diner in een kasteelhotel naar keuze (keuzemogelijkheden beperkt tot een selektie)
• Sensatie op wielen: keuze uit 25 rijbelevenissen: weekendje cabrio, uurtje Porsche of Lamborghini, Car Control training, 1 dag racepiloot Zolder, …
• Wandelweekeinde: verblijf 2 nachten inc ontbijt, pick nick, 1 diner en wandelroutes, keuze uit 40 hotels
• Helicopterinitiatie: 1 helikoptervlucht in Spa

Nieuw: kies zelf je prijs!

Onthou: voor elke gift vanaf €30 krijg je een fiscaal attest. Bovendien verdubbelt SD Worx het ingezamelde bedrag. Dat betekent: sponsor zo’n 15 euro en Kansen voor Kinderen ontvangt €60!

Of: bestel loempia’s of een meeneemmaaltijd!
Lekkere verse Vietnamese loempia’s door onze Vietnamese koks bereid en dan diepgevroren. Worden verkocht aan €10 per 10 stuks. Of een lekkere maaltijd om mee te nemen, voor de prijs van €8,5.
Dit moet wel vóór 5 december gebeuren: mailtje naar Tommy.Thys@sdworx.com!

Bezoek ook de fototentoonstelling met Vietnamese foto’s gemaakt door de reporters van Kansen voor Kinderen. Deze foto’s zijn getrokken door straatkinderen uit Ho Chi Minh-stad Vietnam, die een professionele opleiding fotografie volgden. Deze opleiding werd gesteund door Kansen voor Kinderen. Vietnam in beeld!

Spetterende blindfinale om 17u
Jeroen speelt een drievoudige blindpartij tegen de drie beste toernooideelnemers. Wil je zien hoe hij dat klaarspeelt? De finale vangt al aan om vijf uur, op vraag van velen. Spanning verzekerd!

Schaken en O2 – biofeedback
Nicole Vandeweghe (ABZ) vertelt ons de geheimen van concentratie en biofeedback… de link tussen schaken en O2 wordt in één klap duidelijk. Bovendien hangen we Jeroen aan een biofeedbackapparaat, zodat we de theorie meteen kunnen toetsen.

Unieke bieren: Trisser en Lustem
Verhuisbrouwer Tommy verrast ons met een nieuw brouwsel “Lustem” (ter gelegenheid van het Lustrum van de verhuisbrouwerij). Maar ook de bekende Trisser is weer van de partij, een lekkere tripel. Wie het liever klassiek houdt, kan kiezen tussen diverse andere bieren zoals Duvel.

Win een schaakdiploma
Los de schaakraadsels op die in het bedrijfsrestaurant hangen en win een schaakdiploma of een schaak-T-shirt. Wie durft de uitdaging aangaan?

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.