Speel zaterdag 10 oktober mee in het Schanstoernooi in Hechtel

Logo schansHet schanstoernooi in Hechtel is goed bezig om een échte traditie te worden. Met een paar honderd schakers is het een van de grootste rapidtoernooien in ons land. Daar komt nog eens bij dat de bezetting zowel gevarieerd als erg sterk is. Dit jaar voeren GM’s Van den Doel, Dgebuadze en Hort de lijst aan. Zij strijden met onder andere BK Mher Hovhanisian en FM Tanguy Ringoir voor de eerste prijs van 500 euro.

Maar wat het toernooi écht uniek maakt, is de accommodatie (center parcs!), de goedkope bar en de sfeer. Lees er hier alles over én schrijf je in…

Aankondiging derde Limburgse Schanstoernooi 10 oktober 2009

Jullie krijgen deze mail als deelnemer (of begeleider) van het 1ste Limburgs Schanstoernooi 2007 of het 2de Limburgs Schanstoernooi 2008. Wij hopen dat één van deze edities (of beide) jullie goed gesmaakt hebben. Daarom hopen wij natuurlijk dat jullie talrijk terugkomen. In elk geval dienen wij jullie te bedanken voor de positieve geluiden die wij ook vorig jaar mochten ontvangen. Ook waren wij verrast dat de uitslagen in de enquête van het Vlaams Jeugdcriterium zo positief waren.

Al jullie positieve reacties hebben ons gestimuleerd om het 3de Limburgs Schanstoernooi 2009 evengoed te willen organiseren. Op de volgende website http://schans.schaakliga-limburg.be vinden jullie hiervan dan ook alle informatie terug.

Vorig jaar met NikolicOp de pagina Inschrijving kunnen jullie je al voorinschrijven. Wacht niet te lang en doe het onmiddellijk. Op de pagina Deelnemers kunnen jullie zien wie de al ingeschreven deelnemers zijn. Mogen wij wel vragen dat als de trainers de jeugdspelers inschrijven, zij zoveel mogelijk de e-mailadressen van de spelers ingeven (en niet hun eigen e-mailadres). Wij hebben nl. een aantal reacties gekregen van jeugdspelers die vroegen om een eindstand, terwijl wij wel deze eindstand hadden doorgestuurd naar de e-mailadressen die bij de inschrijvingen waren ingevuld (die van de begeleiders dus).

Stuur deze uitnodiging ook door aan anderen die de vorige editie(s) hebben moeten missen, of maak er veel publiciteit rond bij jullie in de club.

Voor het transport zal de bus opnieuw vanuit het station van Hasselt vertrekken. Indien hierin geïnteresseerd, gelieve dan bij de inschrijving aan te vinken dat jullie hiervan willen gebruik maken. Gelieve daarna zeker op de gekregen mail goed door te geven als er bijkomende niet-spelers willen gebruik maken van dit transport. In deze mail zal ook het vertrekuur van de bus uit het station van Hasselt staan, alsook het vertrekuur van de bus terug naar het station van Hasselt.

SchansWat nieuw is ten opzichte van de vorige twee edities is dat er een mogelijkheid geboden wordt om tegen een serieuze korting te boeken in Center Parcs. Via een link op onze website komen jullie terecht op een pagina waarin jullie kunnen reserveren met deze Schans-korting. Omdat de dag erna geen nationale interclubs gepland staat, is dit zeker de moeite waard om met het gezin of met vrienden hier een weekendje van te maken.

Tot slot: er is een verplichte aanmelding vóór 10u. Wie vreest te laat te komen, dient zeker de organisatoren hiervan op de hoogte te brengen tussen 9u en 10u op het GSM-nummer 0474/99.52.74.

Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Bekijk dus zeker de site http://schans.schaakliga-limburg.be Mochten er nog vragen zijn, dan kun je altijd Luc Cornet contacteren op zijn e-mailadres luc.cornet@telenet.be.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.