Speel mee in het unieke C&D-toernooi in Gent

AfficheDe paasvakantie komt er weer aan. Krijg je die zeeën van vrije tijd niet meteen opgevuld? Skiën is niet direct aan jou besteed en thuis zit je toch alleen maar paaseieren te vreten? Kan je wel schaken maar ben je daar nu ook weer niet zo’n held in?

Dan is een deelname aan het C&D-toernooi op 3 en 5 april 2010 beslist iets voor jou. Immers, er bestaat geen beter begin van die paasvakantie dan het winnen van een schaakevenement. Een snelle blik op de toernooiformule en de erelijst leert dat dit zeker niet onmogelijk is en dat een indrukwekkende prijzenpot uw deel kan zijn…

Meer dan 1000 euro aan prijzen voor de -1899

Het C&D-toernooi is voorbehouden voor spelers met een maximale rating van 1899 elo. Zij spelen gezamenlijk een toernooi, maar voor het klassement worden er twee categorieën gemaakt. Met een rating van minder dan 1600 elopunten beland je in de D-reeks, de anderen strijden voor de titel in de C-reeks. Een toernooi op jouw niveau dus.

Dat het geen totaal slappe bedoening hoeft te worden, staat eveneens te lezen in de erelijst. Hedendaagse kanonnen als Minyeyevtsev, Ponnet, Ducarmon en ongetwijfeld nog vele anderen gingen u voor.

Er wordt een totaal van 1075 euro aan prijzengeld uitgedeeld. Bovendien heeft de KGSRL ter gelegenheid van deze jubileumeditie extra verrassingsprijzen voorzien. Onder andere met het oog hierop is het aan te raden om in grote getale naar dit gezellige toernooi af te zakken!

Alle informatie vindt u op de website van de organiserende club: www.kgsrl.be. Daar kan u zich ook online inschrijven.

De affiche met alle informatie

De erelijst

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.