Titelverdediger Eynatten doorstaat eerste zware test

SokolovDat Eynatten zichzelf wil opvolgen als Belgisch kampioen, is duidelijk, maar dat de KGSRL hen in ronde 2 een test van jewelste zou geven, was minder voorspelbaar. Gent pakte uit met niemand minder dan Ivan Sokolov en Eduardis Rosentalis op de eerste twee borden en kon met een gemiddelde van boven de 2400 aardig wedijveren met de kampioen.

Maar zeges van Felix Levin en Marcel Becker maakten het volle punt van Sokolov ongedaan. Met het kleinste verschil won Eynatten, dat zo zijn start niet gemist heeft. De andere topploegen, Eupen en Ans, stelden evenmin teleur. De partijen kan je naspelen op de interclubsite van Valery Maes (en worden nog geupdate in de loop van de dag). De uitslagen vind je hier.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.