Gezocht: proefkonijnen voor “Getest op mensen”

GolfDe derde reeks van Ook Getest Op Mensen draait op volle toeren. Marcel Vanthilt gaat ook in deze derde reeks opzoek naar antwoorden over ons lichaam en gezondheid. Een van onze reportage gaat over Slapend Leren.

Met onze reportage willen we testen welke invloed slaap heeft op het leerproces, door 6 schakers te leren golfen. Vereiste één is dat ze nog nooit golf gespeeld hebben. De ideale leeftijd is tussen 40 en 55 jaar oud. Ideaal zou zijn mochten ze ook een vergelijkbare sportieve achtegrond hebben. Liefst zelfs geen sportieve achtergrond…

Praktisch zouden onze testpersonen 1 dag de tijd moeten kunnen maken om naar het golfterrein in Keerbergen te komen. Onze opnames zijn gepland op vrijdag 26/11/2010.Ik hoop hiermee genoeg informatie te geven, anders mag u mij steeds contacteren op onderstaande gegevens.

Geïnteresseerden mogen zich inschrijven via: Pieter-Jan.Melis@VRT.be

  1. Theo
    Theo18-11-2010

    Ik heb geen achtegrond…

  2. Geert Bonhomme
    Geert Bonhomme19-11-2010

    @ Theo : Gewoon een andere desktop instellen 😉

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.