Het Vlaams Kampioenschap komt er weer aan…

FolderHet weekend van Hemelvaart wordt dit jaar opgevrolijkt met het Vlaams kampioenschap, georganiseerd door de KGSRL. In de gesloten reeks zullen 18 spelers zorgen voor het gebruikelijke spektakel, maar ook de open reeks staat jaarlijks garant voor enkele verbazende stunts. Wie graag zo’n huzarenstukje zou uitvoeren, moet tussen donderdag 2 juni en zondag 5 juni zeker afzakken naar Schaakhuis Ca├»ssa in de Abrahamstraat in Gent!

U speelt uiteraard niet enkel voor de eer. Bij 50 deelnemers wordt een minimum van 3000 euro aan prijzengeld uitgedeeld. Er worden 7 partijen gespeeld aan een tempo van 1u30 voor de eerste 30 zetten en 1u quick play finish. De partijen worden bovendien meegerekend voor ELO-verwerking en zullen langs verschillende kanalen live te volgen zijn. Schrijf u dus voor maandag 30 mei in op de inschrijvingssite van de KGSRL. Bekijk ook de website van de club of de folder voor extra informatie.

 1. Gert
  Gert18-05-2011

  Ziet er een mooi tornooi uit. Alleen lijkt me de keuze van de organisatieperiode niet optimaal (examens).

 2. Roel H
  Roel H19-05-2011

  Zeg dat wel ja… Maar daar kunnen ze niet veel aan doen, vrees ik. Het Vlaams Kampioenschap heeft naar mijn weten de laatste jaren altijd al plaatsgevonden tijdens het weekend van Hemelvaart, veel andere mogelijkheden zijn er immers niet.

 3. Freshkjet
  Freshkjet02-06-2011

  Eerste week van de paasvakantie?

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.