Schrijf je nu al in voor het Taminco Open in Gent

GentDeze door KGSRL georganiseerde zomerklassieker is dit jaar aan zijn 34ste uitgave toe. Het toernooi gaat door van zaterdag 16 tot en met woensdag 20 juli. Plaats van actie is opnieuw het St Barbara college vlakbij het hart van Gent. De sleutelwoorden die van dit tornooi een succes maken zijn gezelligheid, spelen zonder “elodruk” en de Gentse feesten op wandelafstand. Met een deelnemersveld van beginners tot grootmeesters komen alle speelsterktes aan hun trekken in dit massatornooi met internationale bezetting. Iedereen heeft kans om eens aan een topbord tegen een GM te spelen.

Er worden 9 ronden gespeeld in 5 dagen met als tempo 2 uur KO per speler. Het prijzengeld bedraagt 6785 € berekend op 300 deelnemers met een vast gegarandeerde eerste prijs van 1800 €…

Ratingprijzen en Gentse feesten

Er zijn ratingprijzen per categorie van 200 elo punten en prijzen voor jeugd, dames, senioren en Belgische spelers. Als nevenactiviteiten is er terug een driedaags blitztornooi en per ronde een oploswedstrijd. Logies in studentenhomes is in beperkte hoeveelheid beschikbaar aan 30 € per nacht, ontbijt inbegrepen. Vroeg boeken is hiervoor nodig.

Alle informatie is te vinden op www.kgsrl.be waar zich ook de link naar de inschrijvingsite bevindt voor online inschrijving. Wie wil schaken voor de prijzen of wie meer ziet in de combinatie schaken en Gentse feesten, Gent is “the place to be” vanaf 16 juli!

 1. Patrick
  Patrick31-05-2011

  misschien het einde van Tamnico ?

  http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/economie/110531_Lanxess_Taminco

 2. FiFi
  FiFi01-06-2011

  Ach, voor een deeltje van dat miljard euro kan het tornooi toch nog altijd blijven doorgaan … 🙂
  Ze kunnen terzelfdertijd misschien zelfs ook de schaakclub opkopen. Dan zien we in de interclubs een heleboel ploegen met Lanx(Ch)ess Gent … 🙂

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.