Volgende zaterdag 40ste Kosk openluchtsimultaan

Gharamian Op zaterdag 2 juli vindt de 40ste KOSK-simultaan plaats op het Wapenplein in Oostende. Bij slecht weer wordt er in het Shopping Center gespeeld. Grootmeester van dienst is de 27-jarige Franse Armeen Tigran Gharamian. Hij heeft een rating van 2661 Elo en staat op de 83ste plaats op de wereldranglijst. Hij maakt bovendien nog steeds progressie. Een voorbeeld: in oktober 2008 had hij 2555 Elo en in januari 2010 had hij er al 2609. De simultaan start om 14.30 uur. Bij niet-aanmelding voor 14.15 uur worden gereserveerde plaatsen weer vrijgegeven. Om de simultaan zoveel mogelijk toegankelijk te maken werd een uitzonderlijk voordelige deelnameprijs vastgelegd: 15 euro.

Bevestig zo snel mogelijk je deelnamen per mail aan jose.vandekerckhove@telenet.be. Betalen doe je ter plaatse. Beperkt tot 30 deelnemers!

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.