Nicola Capone gedeeld tweede in EU-kampioenschap

In Geraardsbergen is het jaarlijkse open morgenvroeg toe aan zijn vijfde ronde. Na vier rondes is er nog maar één leider: Jan Van Mechelen met 4/4. Het toernooi valt vooral op door tal van verrassingen. Een verslag volgt na het toernooi maandag, voorlopig kan je de uitslagen bekijken op de website van het toernooi.

Een andere link die absoluut de moeite is om te volgen, is die van het WK jeugd in Indië. Klik hier voor de uitslagen, ook hierover later meer. In het EU-kampioenschap deed Nicola Capone het uitstekend. Alles over onze landgenoten daar op deze blog.

  1. luc oosterlinck
    luc oosterlinck12-08-2011

    Proficiat Nicola en Hendrik, thx Ruben voor het verslag. Nicola blij om iets van u te horen.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.