Grijp snel je kans om te schaken tegen Garry Kasparov

Het unieke schaakevent Your Next Move bestaat vijf jaar. Dit jaarlijkse initiatief, opgericht door drie ondernemers, wil jongeren via het schaken attitudes laten ontwikkelen zoals strategisch denken, omgaan met winnen en verlies, zelfzeker zijn, wederzijds respect, creatief denken en nog veel meer.

Tegelijk wil het schakende jongeren kansen bieden. Bijvoorbeeld om het in een simultaanpartij op te nemen tegen de legendarische Garry Kasparov. Tien kinderen tussen 6 en 13 jaar kunnen op dinsdag 11 oktober een plaatsje aan tafel versieren. Wil je zelf je kans gaan, of ken je iemand die het er wel op wil wagen? Ga dan snel naar de website Your Next Move om in te schrijven voor de voorrondes: nu zondag 2 oktober in Brugge of op donderdag 6 oktober in het Vlaams parlement in Brussel. Klik hier voor de affiche met alle praktische details (link naar affiche), of surf naar www.yournextmove.be