Clublokaal CREC Charleroi volledig afgebrand

Afgelopen zondag was een zwarte dag in de geschiedenis van de leider in onze eerste klasse. Het clublokaal van CREC Charleroi vatte zondagmorgen iets voor 6 vuur. Toen de brandweer aankwam, was heel de infrastructuur in vlammen opgegaan. “Nous avons tout perdu : local, matériel, mobilier, bibliothèque, souvenirs,…”, vertelt Robert Romanelli van CREC.

Vermoedelijk gaat het om een vandalenstreek en is het vuur dus bewust aangestoken. De club in Charleroi is op zoek naar een nieuw lokaal en doet een oproep aan alle schakers die kunnen of willen helpen om een tandje bij te steken. Alle informatie vindt u op de website van CREC Charleroi.

 1. Jan T
  Jan T22-12-2011

  Verschrikkelijk! Voor wat het waard is: alvast onze morele steun aan CREC.

 2. David Roos
  David Roos23-12-2011

  Schandalig dat dit moet gebeuren! Ik hoop dat de CREC hier bovenop komt.

 3. Ghysels Marc
  Ghysels Marc28-12-2011

  Dramatisch. We hebben dit jaren geleden ook meegemaakt met Pion Aalst. We hadden toen géén verzekering en dat heeft de Club veel pijn gedaan. Hopelijk is dit bij hen wel het geval.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.