Spannende laatste rondes in de open reeksen

Terwijl het elitekampioenschap beslist zal worden in een onderling duel, is spanning ook in de open reeksen troef. In geen enkele categorie ligt de kampioen al vast. In twee reeksen is er wel een kloofje tussen de leider en de tweede.

Zo verrast Quentin Fontaine (foto rechts) favorieten De Vleeschauwer en De Strycker bij de -16. Hij leidt met een vol punt. De -12 wordt voorlopig gedomineerd door Ismael Tamer (foto links). Ook hij heeft een punt voorsprong op de concurrentie. Beide spelers hebben dus genoeg met een remise in de laatste ronde. In alle andere reeksen is het verschil een half punt of staan er meerdere spelers samen aan kop. Morgen kan u de ontknoping live volgen op Schaakfabriek Live, vanaf 9u.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.