12-urenblitz in Gent op 12 mei

Dat het voorbije jeugdkampioenschap weer ongemeen spannend was, is een understatement van formaat. Voor de supporters was het spektakel om duimen en vingers van af te likken, maar voor de spelers waren de lange titanenstrijden dikwijls om nagels en vingers van af te bijten. Tijd voor iets luchtigs dus! Daarom organiseert de KGSRL voor alle Belgische blitzfanaten een 12-uren blitz op 12 mei 2012…

Concrete info

Waar: Schaakhuis Caïssa, Abrahamstraat 46, 9000 Gent
Wanneer: zaterdag 12 mei, van 10 tot 22 uur
Deelname: 10€ per persoon
Prijsuitreiking: 22u30

Het prijzengeld zal minimaal bestaan uit de globale inleg van alle deelnemers. De deelnemers zullen onderverdeeld worden in 3 gelijke categorieën volgens hun speelsterkte. Iedereen speelt samen, maar in elke categorie zijn wel mooie prijzen te verdienen.

Het moet natuurlijk vooral gezellig worden, en dus zal de KGSRL enkele rustmomenten inlassen waarop iedereen aan de bar kan genieten van een drankje, gratis koffiekoeken en nog een extraatje. Reden genoeg dus voor jonge en minder jonge blitztalenten om uit alle streken af te zakken naar Gent op 12-05-’12. En geef toe, een betere datum konden we niet bedenken voor 12 uur lang snelschaken aan 5 minuten bedenktijd.

Om een vlot verloop te garanderen, dient iedereen zich op voorhand in te schrijven op de inschrijvingssite van de KGSRL. Deze is te vinden op http://www.e-kgsrl.be/

 1. Randy
  Randy16-04-2012

  Is er reeds iets bekend over het Vlaams Kampioenschap 2012?

 2. David Roos
  David Roos16-04-2012

  Dit is in het Huis van de Sport, in Antwerpen Berchem.

 3. Aster Phoenix
  Aster Phoenix16-04-2012

  Op de site van de Antwerpse liga kan je jezelf inschrijven, en vind je deze link:

  https://docs.google.com/file/d/1VISPQg3aDsZ5xUp43BBOZTEZZfyKTKItLhf7q5YGyZPIRN9Q9nwXv-7BpG8X/edit?pli=1

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.