Speel dit weekend in Hoboken

Schaakkring Moretus Hoboken organiseert haar jaarlijks Lentetornooi dit jaar weer op het traditionele tijdstip, in de feestzaal van het Fort van Merksem (opgelet – niet van Hoboken). Dit is gelegen aan de Fortsteenweg. Het Lentetornooi is een een tweeluik bestaande uit:
– Zaterdag 21 april: De Memorial Jean Janssens, een kort maar gezellig rapidtoernooi over 7 ronden, 15 min pppp. Inschrijven en aanmelden tot 13u50.
– Zondag 22 april: Een jeugdrapidtoernooi dat hoort bij het Vlaams Jeugdschaakcriterium, volgens leeftijd 7 à 9 ronden aan 15 à 25 min. pppp.

Voorinschrijving op : http://www.jeugdschaakcriterium.be/?q=inschrijvinghoboken, Aanmelden tot uiterlijk 10u. Volwassen begeleiders kunnen meespelen in de open A-reeks. Er zijn weer mooie geldprijzen voorzien, en naturaprijzen voor alle deelnemers.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.