Vul je pinksterweekend met het Limburg Open in Maastricht

De ENCI Limburg Open is al enkele jaren een van de sterkste toernooien in Nederland. Al voor het derde jaar is de locatie de mooie sporthal dichtbij het centrum van Maastricht en naast het voetbalplein van MVV. Het toernooi wordt gespeeld in het pinksterweekend, van 25 tot en met 28 mei.

Net zoals de vorige jaren is het deelnemersveld ijzersterk met kleppers als Sokolov en Fier. Maar ook de Belgische deelnames zijn talrijk: voorlopig zijn Vandevoort, Sarrau en Hamblok de bekendste namen. Samen met een mooie prijzenpot en een gezellige sfeer is dit toernooi dus een droom voor iedere schaakliefhebber. Je kan je nog inschrijven op de website van het toernooi. Als je tijdig inschrijft én betaalt, spaar je 10 euro uit!

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.