Van der Stricht en Docx favorieten voor Vlaamse titel

Vanmorgen is in Antwerpen het Vlaams Kampioenschap van start gegaan. Over zeven rondes proberen 18 spelers Vlaams Kampioen te worden en zich te plaatsen voor de elitegroep van het BK in Lommel.

De topfavorieten zijn Geert Van der Stricht, Stefan Docx en Ashote Draftian. Er zijn echter heel wat outsiders, die zonder twijfel in aanmerking komen voor de topplaatsen, zoals FM’s Jan Rooze en Gorik Cools, maar ook de jonge Limburgers Sarrau en Hamblok. Schaakfabriek is ter plaatse op vrijdag en zondag. Voorlopig vind je alle informatie op de website van de Liga Antwerpen (rechts boven vind je een tab “VSF2012”).

 1. Chessmaster
  Chessmaster18-05-2012

  Hoe komt het dat er dit jaar geen livepartijen zijn? Het is enorm spijtig dat we dit spannend kampioenschap niet live kunnen bijwonen. Je zou toch verwachten van hét Vlaams kampioenschap dat dit toch mogelijk is?

 2. PhilipL
  PhilipL18-05-2012

  Ik heb zelfs nog geen resultaten gevonden, dus moet ik zo een beetje in het ijle supporteren voor mijn clubgenoot. Ik hoop toch dat dit nog in orde komt.

 3. David Roos
  David Roos18-05-2012

  PhilipL:

  Als je naa de site van Liga Antwerpen gaat staat er rechtsboven VSF2012, in de onderliggende niveaus kun je ‘uitslagen’ en dan ronde per ronde.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te geven.